Explica'm… ÉRASE MUCHAS VECES RIZOS DE ORO

19 Maig 2013
0

ÉRASE MUCHAS VECES RIZOS DE ORO, Allan Ahlberg, Il·l. Jessica Alhberg, Editorial SM –> Avui us porto un recull certament estrany. Es tracta d’una història dins d’una altra i una altra. Us creieu que coneixeu la història de la Rínxols d’Or? Penseu que ho sabeu tot d’ella? Doncs aquest recull us farà canviar tota la percepció que en teniu. És un llibre molt pensat per a nens, molt divertit, amb molts pop-ups, desplegables i un munt de personatges sorpresa que aniràs trobant a cadascun d’aquests contes que inclou el propi conte en qüestió. Un llibre que et permetrà conèixer totes les històries al voltant de la Rínxols d’or, o bé casi totes!

És divertit, simpatic i atractiu pels nens. Un bonic entreteniment!

erase-muchas-veces-rizos-de-oro-9788467557817Comentaris

Deixa la teva opinió