El conte de… LES MOSQUES DE SANT NARCÍS

28 Maig 2013
0

És força complicat trobar versions de llegendes tan nostrades i tan poc conegudes tret de la seva ciutat d’origen; però aquesta vegada amb la història de les Mosques de Sant Narcís, hem tingut la sort que una bona editorial com és Efadós, ha decidit donar-li a aquesta història la importància que mereix.

LES MOSQUES DE SANT NARCÍS: L’OCUPACIÓ FRANCESA A GIRONA, David Guardia, Col·lecció Vet aquí, Editorial Efadós –> L’il·lustrador, i a la vegada autor David Guardia plasma a través de la força de les seves il·lustracions, una llegenda molt popular a Girona i que s’ha transmès de generació en generació, de pares a fills, durant molts i molts anys. Per fer-ho, ha decidit que la força del seu estil era el més indicat per a presentar-nos-la; uns dibuixos foscos, de no gaire llum, amb pocs colors ens evoquen a una època de guerres, misèries i de foscor per als gironins.

Sens dubte, la versió perfecte per una història com aquesta.

Les_Mosques_de_S_4d948f50e2a1c APIC5988 APIC6011Comentaris

Deixa la teva opinió