Explica'm… CUENTOS DE LOS HERMANOS GRIMM PARA TODAS LAS EDADES

2 Juny 2013
0

CUENTOS DE LOS HERMANOS GRIMM PARA TODAS LAS EDADES, Philip Pullman, Ediciones B (Novembre 2012) –>Aquest és un d’aquells gran llibres que recullen contes de fades clàssics, concretament el seu autor ha decidit escollir 50 històries recopilades pels famosos germans Grimm, i les narra de manera original i clara.

Entre les històries que hi podem trobar hi ha totes aquelles relacionades amb les recerques i romanços clàssics com és el cas de la Rapunzel, la Blancaneus o la Ventafocs; i altres històries menys conegudes on el perill i l’astúcia són els denominadors comuns com és el cas de Les tres fulles de la serp, o La mort madrina.

A més com a detall interessant, aquesta edició afegeix comentaris del propi autor Philip Pullman en els que ens parla de l’origen de cadascuna de les històries. El llibre també compta amb una interessant introducció en la que se’ns explica com aquestes històries han sobreviscut al pas del temps.

Una obra de referència sens dubte molt interessant.

00106539702115___P1_600x600Comentaris

Deixa la teva opinió