El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ ELS SURICATES

7 Juny 2013
0

Avui us porto una col·lecció de contes molt divertida. De moment, només està formada per dos títols, i és una col·lecció de contes pop-up pensats per a nens menuts i  per a introduir-los en els seus primers aprenentatges d’una manera divertida i original. Els contes estan protagonitzats per uns animals ben curiosos, els suricates. I és que és ben cert que normalment aquesta mena de contes, els sues protagonistes són animals senzills i propers, però aquesta vegada l’autor dels contes ha volgut ser més original escollint a aquest curiós animal.

Els contes han estat il·lustrats per Stephen Gulbis, amb colors plans, vistosos i cridaners, línies gruixudes i personatges simpàtics; els ingredients necessaris per agradar al públic al qual estan destinats.

Una col·lecció divertida, que us animo a descobrir:

ELS SURICATES I ELS NOMBRES, Richard Ferguson, Il·l. Stephen Gulbis, Editorial Baula (Març 2013) –> Els nens podran aprendre els nombres de manera senzilla i divertida, comptant els suricates que van apareixent a cada pàgina. A més la col·lecció té com a característica comptar amb un pop-up espectacular a la darrera plana, segur que us sorprendrà.

102600_Suricates_Nombres-e1360681583373

ELS SURICATES I ELS CONTRARIS,  Richard Ferguson, Il·l. Stephen Gulbis, Editorial Baula (Març 2013) –> Els suricates són uns animals molt actius, i és que fan un munt d’activitats, corren, patinen, juguen. Com ho fan, és el que els nens aprendran en aquest llibre de contraris senzill i divertit.

102601_Cub_contraris.indd



Comentaris

Deixa la teva opinió