Jugant a… BAMBAM

8 Juny 2013
0

Avui us porto una altra marca de joguines, aquesta és realment especial i bonica. Es tracta d’una marca de joguines anomenada Bambam que ho té tot per al nadó. Una marca dedicada única i exclusivament als nadons de 0 a 12 mesos i que inclou en els seus productes, tota mena de coses de puericultura, robeta, elements per al bany i joguines. Ofereix tot allò que se’t pugui ocórrer per regalar a un nadó recent nascut.

És una marca de joguines holandesa que porta més de 20 anys treballant per tal d’oferir aquesta mena de productes. Té una línia innovadora pel que fa a les línies dels seus dissenys i als seus productes, però té aquell tot clàssic i un xic pastel que tan agrada per als recent nascuts. Com a crítica constructiva, l’únic que puc dir és que abusa en excés de la utilització dels roses per a nenes i dels blaus per a nens, oblidant-se d’altres colors que bé podrien servir per a nens o per a nenes.

Pel que fa a la seva gamma de productes relacionats amb joguines, trobem: doudous, llibres de roba, sonalls, encaixos de fusta, capses de música, sonalls… Tot plegat és dolç, bonic, tendre… En definitiva: molt especial! És impossible que no us n’enamoreu!



Comentaris

Deixa la teva opinió