Explica'm… EL LLIBRE GEGANT DELS GEGANTS

9 Juny 2013
0

EL LLIBRE GEGANT DELS GEGANTS, Nicolás Alonso, Il·L. Carles Arbat, Editorial Brau Edicions (Maig de 2013) –> Fa ben poquetes setmanes ha sortit al mercat un llibre que em va agradar moltíssim. Un llibre gegant, i mai millor dit, ja que és enorme i ens parla d’uns éssers que encara són molt més grans que el llibre que els conté: els gegants; que ens narra diferents llegendes entorn diferents gegants de tot Catalunya. Forces colles geganteres s’han fet ressò de la sortida al mercat d’aquest conte infantil que recull un seguit de llegendes relacionades amb diferents gegants de diferents poblacions de tot Catalunya. Des de la Llegenda entorn El Gegant del pi, fins la del Naixement de Girona passant per moltes d’altres com la llegenda dels Gegants de Martorell, el diable i la Velleta.

Es tracta d’un conte pensat per tal de donar a conèixer als més menuts alguns dels gegants més importants de tot Catalunya, la llegenda que hi ha darrere seu. I tot plegat ho fa amb unes il·lustracions d’en Carles Arbat.

És un conte que a tots aquells enamorats de les llegendes de les nostres contrades, la cultura popular i las literatura infantil ens encantarà.

Llibre gegants2 gegants3 gegants4



Comentaris

Deixa la teva opinió