Jugant a… ARTESANÍA CUADRADO

15 Juny 2013
0

Avui us porto una marca de joguines espanyola que no es caracteritza precisament per tenir un nom amb un gran potencial, de fet el considero un nom un xic estrany per una marca de joguines per a nadons i nens petits, es tracta d’Artesanía Cuadrado. La pàgina web de la marca en qüestió tampoc és per tirar coets, i potser els seus productes amb les imatges que ofereixen tampoc us semblen molt especials, però tot canvia quan els veieu en primera persona en alguna botiga. Jo aquesta marca només l’he vist a una jogueteria de Badalona anomenada Plastic al carrer del Mar, i la veritat és que la qualitat dels seus productes és molt bona, són d’aquells que desperten tendresa, que et ve de gust abraçar.

Aquesta empresa es va fundar a mitjans de l’any 1968 creant en un inici nines de drap. 45 anys després han ampliat la seva gamma de productes, han diversificat i s’han convertit en un dels especialistes estatals pel que fa al món dels peluixos per als més menuts.

Més de 45 anys d’esforç i dedicació que els han portat a creuar fronteres, i a poder oferir els seus productes a Portugal, Itàlia, Mèxic, França, Alemanya…

Entre els seus productes destaquen com ja us he dit els peluixos, peluixos musicals, sonalls, doudous i tota mena de joguines per als més petits de la casa; totes elles això sí de roba.



Comentaris

Deixa la teva opinió