LAYN MARLOW

16 Juny 2013
0

Avui em fa especial il·lusió portar-vos a una il·lustradora que no sé si coneixereu, es tracta de l’anglesa Layn Marlow, nascuda a Essex, a l’Est d’Anglaterra. Va ser la petita de tres germans, i va tenir una infantesa feliç. Li agradava jugar a l’aire lliure tot grimpant pels arbres, i rodolant turó avall. Això de ser la petita no li acabava d’agradar, però al final va ser molt feliç ocupant aquest lloc.

Enamorada de l’art i de tot allò que fos artístic va estudiar història de l’art, allà va aprendre a escriure amb paraules allò que veia en les obres; més tard, va estudiar il·lustracions, i aleshores es va adonar que podia posar imatges a les paraules. D’aquí que va començar a il·lustrar contes per a nens, i el seu èxit va ser rotund. Té un estil dolç i tendre, els seus contes són sempre protagonitzats per animals humanitzats, i la tendresa de les seves il·lustracions travessen fins i tot el paper, convertint-se pràcticament en màgiques.

Jo la vaig poder descobrir amb el conte “Date prisa, ve despacio”, i enseguida vaig descobrir que tenia un estil que m’agradava especialment.

És per això que avui m’he decidit a donar-vos-la a conèixer i acostar-vos una mica més la seva obra.

a_very_strange_creature_spread1 bramble_the_brave_spread1 bug_and_bear_spread_1 hurry_up_slow_down_spread1 i_love_my_cloth_spread2 just_like_tonight_spread1 little_by_little_spread24 too_small_for_my_big_bed_spread1Comentaris

Deixa la teva opinió