Peter Carnavas

23 Juny 2013
0

peter-carnavas1 L’il·lustrador que us porto avui és un il·lustrador que em va captivar quan el vaig descobrir, es tracta d’en Peter Carnavas, i el primer àlbum il·lustrat que en vaig veure va ser el de El darrer arbre de la ciutat, i senzillament em va captivar, la història, la senzillesa dels colors, les línies i les il·lustracions. Va ser sens dubte una gran descoberta.

A partir d’aquell moment, he decidit saber una mica més sobre la seva vida i la seva obra. El petit de quatre germans, va créixer creient que seria un gran escriptor de cançons; però entre llapis i colors es va desenvolupar la seva passió per la il·lustració. Entre els seus regals d’aniversari i per Nadal, mai hi faltaven capses de colors i llibretes per esbossar.

I va ser la’yn 2008, quan després de formar-se com a il·lustrador, va publicar el seu primer àlbum il·lustrat Jessica’s Box. A aquest li seguirien uns quants i no ha deixat de publicar fins avui.

Us porto una petita mostra del seu treball per tal que veieu com és la seva feina i el que ofereix als seus lectors.

mr-darcy-final-cover-small2 just-resting-thank-you 626-20130123121845-PB-Cover_Mr-Darcy-the-Dancing-Duck_R2 edward-lived-in-the-city maria-gave-mr-darcy-a-helping-hand the-children-who-loved-books-cover2 the-books-had-to-go important-things something-floated-by the-great-expedition-cover1 last-tree-in-the-city-cover-smallComentaris

Deixa la teva opinió