El Trompeta recomana… CONTES DE LA PLIS PLAU

30 Agost 2013
0

La Plis Plau com ja deveu conèixer tots els entesos i enamorats del món dels conte, és una vaqueta d’allò més simpàtica protagonista ja d’unes quantes històries. I com que darrerament hi havia varies d’aquesta vaqueta pendents a la meva llista de recomanacions, al final m’he decidit a portar-vos-les. Així que si no us fa res, i sense més dilacions, comencem:

PLIS PLAU: LLIBRE D’IMATGES, Pep Molist, Il·l. Cristina Sardà, Editorial Baula –> Aquest és un conte sobre primers coneixements, sobre temes bàsics entorn dels infants com per exemple: la casa, els amics, el menjar, les festes, les estacions de l’any i els sentiments. Un poti poti de coneixements i de temes en un conte molt especial per als més menuts. Una espècie de recull dels 10 primers títols de la sèrie.

9788447921386

LA PLIS PLAU I L’ARBUST DE LA VERGONYA, Pep Molist, Il·L. Cristina Sardà, Editorial Baula (2013) –> L’any 2008 semblava que era el darrer any que es publicarien històries de la Plis Plau, i és que amb el número 10 enllestit i després de 5 anys de silenci, semblava que la nostra vaqueta preferida ja no tenia res més que explicar-nos. Però res més lluny de la realitat, i és que aquest any s’ha publicat l’onzè número, que és aquest.

Fetes les presentacions, us explico una micona sobre aquesta història.  Ja en els darrers números de l’etapa anterior de la Plis Plau, ens començava a parlar de les emocions, i una vegada més ho farà amb aquest conte, on ens parla de la vergonya. I és que la Plis Plau és una vaqueta d’allò més tímida que portarà de corcoll a totes les seves companyes de corral que la busquen i la busquen i vés a saber si al final la trobaran.

arbust vergonya

LA PLIS PLAU I EL VESTIT DE LA FORASTERA, Pep Molist, Il·L. Cristina Sardà, Editorial Baula (2013) –> Aquesta vegada la història número 12 ens parla de l’acceptació dels altres. Sembla que al bosc ha arribat una forastera, i que vesteix una mica estrany; però i si ben mirat totes les vaquetes li donen una oportunitat i deixen de jutjar-la per les primeres impressions. Potser ben mirat, no és tan estranya com sembla.

vestit forasteraComentaris

Deixa la teva opinió