El Trompeta a… LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

15 Setembre 2013
0

Un any més i coincidint amb el cap de setmana anterior i posterior a l’11 de Setmebre, he pogut acostar-me a la Setmana del Llibre en català, i la veritat és que ho he passat d’allò més bé. He pogut descobrir noves editorials com Queralt Edicions, una nova editorial que té un projecte editorial molt interessant, les principals novetats en el món editorial i un munt de contes infantils d’editorials que no són les més populars del món però que en la Setmana hi tenen el seu espai. Hi havia estands d’editorials i de les principals llibreries del món de la literatura per adults i també de l’àmbit de la literatura infantil i juvenil, estava Casa Anita i Al·lots, per exemple. He gaudit com una nena passejant-hi i he passat com ja acostuma a ser habitual cada any, moltíssima calor! A més hi havia algunes tertúlies interessants quan hi hem anat, una de les tertulianes parlava de quin tipus de producte, referint-se a l’àlbum infantil, li oferim als nostres infants, la seva qualitat editorial així com de les il·lustracions, la història…  Una Setmana a la que cada any val la pena que us hi acosteu, sobretot si llegiu en català!Comentaris

Deixa la teva opinió