Els racons de… EL CAU D'EN PAFF

16 Novembre 2013
0

Avui us vull portar un racó que em fa moltíssima il·lusió portar-vos, primer de tot perquè és un racó nou, segon perquè és preciós i increïblement i tercer de tot perquè és a Sant Andreu, i per fi ens obren una botiga com Déu mana a casa! Si, l’Elefant Trompeta és de Sant Andreu! La veritat que el local on es troba la botiga de la que us vull parlar avui era el meu restaurant preferit, El desván azul. Cuinvane molt bé, i feien uns menús de nit per als cap de setmanes d’allò més assequibles. Era un local bonic, acollidor i romàntic. Un lloc perfecte per anar amb parelleta.

Un bon dia vaig veure que el restaurant tancava i em va saber molt greu. De cop, vaig començar a veure que hi feien obres, que tot es tenyia de verd festuc, i que a les parets hi anaven apareixent uns dibuixos d’un drac d’allò més dolç i simpàtic. “Obriran una botiga per a nens!” vaig pensar. Però no sabia ben bé de què es tractaria. Fins que un dia esperant a uns amics a plaça Orfila vaig veure: El cau d’en Paff. I estava obert! I cap a dins que me’n vaig anar. Es tracta d’una botiga de joguines, però no de joguines qualsevols. Joguines d’arreu del món, més de mil articles de les millors marques europees de joguines de fusta, roba i cartró! Res de plàstics ni de joguines comercials. Tenen un ampli ventall de joguines Djeco, i ja sabeu la debilitat que tinc jo per aquesta marca. El lloc és simplement especial, i la forma del local fa que tinguis la sensació que estàs passejant per un carrer ple de joguines.

A més a la botiga també organitzen tallers per als nens, jocs, activitats, i és un projecte d’allò més engrescador. Estic convençuda que amb mi tenen una nova clienta!

Us deixo amb l’adreça i no dubteu en anar-hi si us plau, hem de fer que racons així funcionin i no es vegin obligats a tancar.

EL CAU D’EN PAFF

C/Malats 8 (Sant Andreu de Palomar)

Tlf. 931403948

IMG_20131019_191303 IMG_20131019_191527 PA194845 PA194846 PA194848



Comentaris

Deixa la teva opinió