Explica'm… M'EXPLIQUES UN CONTE?

17 Novembre 2013
0

M’EXPLIQUES UN CONTE?, Elisenda Roca, Il·l. Mercè Galí, Editorial Grup 62 –> Aquest és un llibre que conté també un Cd que consisteix en un recull de contes escrits per l’Elisenda Roca. El llibre en sí se li poden donar diferents lectures i funcionalitats. Per una banda estan pensats per poder ser llegits per un sol narrador, l’adult. Per altra banda també estan pensats per poder ser interpretats,, amb diferents narradors i personatges; i també poden ser escoltats a través del Cd que inclou, que permetrà als més menuts anar seguint els textos i il·lustracions del llibre a través del so del CD.

A part a tot plegat cal sumar-hi les sempre divertides i originals il·lustracions de la Mercè Galí que li donen un aire molt més entretingut.

71K0Fi4OoL_SL1070_Comentaris

Deixa la teva opinió