Caroline Jayne Church

19 Novembre 2013
0

Avui us vull portar una il·lustradora que m’agrada molt, es tracta de la Caroline Jayne Church. Una il·lustradora infantil de renom, amb un munt de premis i nominacions a diversos premis que és sens dubte reconeguda a nivell mundial. L’any 2002 va estar nominada al Kate Greenaway Award i al British Book Design Award, i pre-seleccionada pel Stockport Book Award. Ha publicat per tot el Regne Unit, d’on és originària, i els seus contes han estat traduïts a la resta del món.

Jo la primera vegada que vaig veure els seus dibuixos i me’n vaig enamorar, us haig de ser d’allò més sincera. El seu simpàtic porquet, el que volia volar, em va semblar entendridor. I la Gallina famolenca? Era molt divertit, quan els hi vaig explicar als nens de la Llar d’Infants els va encantar! I des d’aleshores he anat seguint una mica la seva trajectòria. Jo només volia que la coneguéssiu, portar-vos algunes il·lustracions i que veieu quin és el seu estil.

Espero que us agradi.

Book Cover 2 Book Cover 4 Book Cover 6 DSC_0212 DSC_0232    DSC_0243 DSC_0246 DSC_0252 DSC_0261DSC_0227DogCow Little people 1 Little People 3 Little people 6Comentaris

Deixa la teva opinió