El conte de… EL NINOT DE NEU

10 Desembre 2013
0

Cal dir que m’esperava que fos una mica més fàcil el fet de poder trobar una versió d’aquest conte, però la veritat és que no ha estat així, no és un conte especialment popular d’Andersen i el seu trist desenllaç suposo que ha fet que les editorials no hi tinguin gaire interès. De totes maneres, us n’he pogut portar una versió. A veure què us sembla.

EL MUÑECO DE NIEVE, HC Andersen, I·l. Max, Col·l. Sopa de cuentos, Editorial Anaya (2005) –> Aquest conte està pensat com un primer llibre de lectura per a nens que comencen a llegir i comencen a tenir certa fuidesa en aquest aspecte. En aquest cas la història és la que ja coneixem, i el millor són les il·lustracions d’en Max. És una col·lecció molt econòmica i una bona manera de fer descobrir aquesta història als primers lectors.

9788466745208Comentaris

Deixa la teva opinió