Presentació de… LIBRETTO POSTALE

9 Gener 2014
0

Avui us vull portar la inauguració d’una exposició molt curiosa que tindrà lloc demà. Es tracta d’una exposició itinerant que rep per nom “Libretto Postale”, una idea que parteix del llibre amb el mateix nom de Franco Matticchio i en el que han participat 40 il·lustradors italians i 15 japonesos. En grups de 8 il·lustradors han construït la història d’un dels animals procedents del llibre. Cada història parteix d’una postal feta pel propi Matticchio, que va ser enviada a un il·lustrador per correu ordinari, per tal que aquest la continués i l’envíes al següent, sense saber què venia abans ni què hi havia després. El resultat de tot plegat es mostrarà fins al dia 31 de Gener a la Llibreria Abracadabra Llibres (C/General Álvarez de Castro 5), que acollirà durant unes setmanes un projecte tan engrescador i original.

locandinamostracartoline_barcellonaHDComentaris

Deixa la teva opinió