El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ ACORDEÓ

10 Gener 2014
0

Avui us vull portar una col·lecció per a nens força petits, es tracta de dos nous títols editats per baula sota la col·lecció “Acordió”. Els textos i les il·lustracions són de la Liesbet Slegers de la que ja us he portat un unt de col·leccions i contes editats per aquesta mateixa editorial. I és que sens dubte la Liesbet té un estil molt peculiar i molt característic per a nens molt menuts, aquests estan recomanats per a nens a partir de 18 mesos. Línies molt gruixudes, colors plans i vistosos, i són sobretot contes de primers coneixements, hàbits… Aquesta vegada però es tracta d’una col·lecció on la que els infants a més d’aprendre coses sobre el seu dia a dia, o sobre la natura, els infants podran descobrir tot estirant cada plana del conte noves sorpreses que els sorprendran i divertiran. Em sembla una col·lecció que fa un pas més enllà en el que són llibres de solapes, i és que ofereix un format diferent de descobrir les sorpreses que amaga cada plana molt pràctic i sobretot molt resistent per als més menuts.

A mi m’ha enamorat especialment aquesta col3lecció, i és per això que us la volia portar.

FIXA-T’HI!, Liesbet Slegers, Col·l. Acordió, Editorial Baula (març 2013) –> Aquest títol de la col·lecció ens parla del dia a dia del nen protagonista de la història, de les coses que va fent i va aprenent en cada moment.

102948_cub_fixa_thi_bau-e1375351693390

GUAITA!, Liesbet Slegers, Col·l. Acordió, Editorial Baula (març 2013) –> Aquest és un conte sobre la natura, que ens explica com a través d’observar-la podem descobrir coses que en un principi ens poden passar desapercebudes. En aquest bonic conte els nens descobriran els petits animalons que hi podem trobar.

102949_cub_guaita_bau-e1375351856742



Comentaris

Deixa la teva opinió