Món Llibre 2014

6 Abril 2014
0

Un any més, el cap de setmana anterior al de Sant Jordi es celebra a Barcelona una de les fires més important de Literatura Infantil i Juvenil celebrades a les nostres contrades. Enguany celebra el seu 10è aniversari, i és que deu anys celebrant el Sant Jordi pels més menuts ha convertit a Món Llibre, sens dubte, en un referent pel món de la LIJ del nostre país.

Com sempre en els darrers anys aquest festival es continua celebrant al CCCB amb un munt d’activitats singulars i divertides per als més menuts de la casa.

Amb la participació de més de 30 editorials, botigues i llibreries infantils, revistes en català… Un total de més de 50 activitats repartides entre els espais que ofereixen el CCCB i el MACBA. Com sempre aquest acte esdevé el tret de sortida a la gran festa de Sant Jordi! Un dels imperdibles de tot l’any en l’àmbit de la literatura infantil i cultural en general, celebrats a la nostra ciutat.

Per més informació, us deixo la web de Món Llibre 2014

MonllibreComentaris

Deixa la teva opinió