El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ PETITS DESCOBRIMENTS (3)

30 Maig 2014
0

Avui us parlaré de nou d’una col·lecció de la que ja us he parlat amb anterioritat, i dels seus dos nous títols publicats, es tracta de Petits Descobriments, una col·lecció que com ja us he explicat altres vegades em sembla molt interessant, ja que s’encarrega d’explicar als infants els processos de les coses, per tal que entenguin d’on surten, d’on vénen…

Amb lletra lligada i de pal, tapes toves i combinant il·lustracions i fotografies, són les característiques principals d’aquesta col·lecció.

ABANS NO HI HAVIA MÒBILS, Marta Luna, Il·l. Ximena Meier, Col·l. Petits Descobriments, Editorial Baula (març 2014) –> Sota aquest títol hi ha una història molt bonica sobre les coses que els nostres avis o els nostres pares no tenien i que ara existeixen, no hi havia televisió, no hi havia ordenadors, no hi havia mòbils… Explica el que feien i fa que l’infants es pregunti si potser en un futur també tindrà fills i néts, i si potser tindrà alguna cosa que ara no té.

105581_Abans-no-hi-havia-mòbils

NO PORTO DINERS, Marta Luna, Il·l. Ximena Meier, Col·l. Petits Descobriments, Editorial Baula (març 2014) –> Aquest és un conte que està molt bé per fer entendre als nens que els diners no cauen del cel, que el caixer automàtic no és una màquina de fabricar bitllets, i que no en tenim tots els que voldríem. Que els diners s’han de guanyar, i que per guanyar-los hem de treballar un mes sencer, i el que fa el caixer és guardar-los. Un conte perquè els infants comencin a entendre la importància i el valor real dels diners i que no es pot anar demanant constantment tot allò que voldríem tenir.

105582_No-porto-diners



Comentaris

Deixa la teva opinió