Presentació de… EL MALETÍ MALGIRBAT I LA LLIBRETA VELLA

3 Juny 2014
0

Aquest proper divendres, 6 de  Juny a les 19:30h de la tarda tindrà lloc l’acte de presentació del darrer conte d’en Subi i l’Anna Obiols: “El maletí malgirbat i la llibreta vella- Una història de la Guerra de Successió”, un conte que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic i que forma part dels actes del Tricentenari, un conte que em fa molta il·lusió que descobriu.

L’acte tindrà lloc al Temple Romà de Vic i comptarà amb la participació dels seus autors, l’Anna i en Subi, l’historiador i Director del Mueseu d’Història de Catalunya Sr. Agustí Alcoberro i del Regidor de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic.

El conte promet i si sou de la zona, potser valdria la pena que us acostéssiu a l’acte de presentació.

Invitació El maletí malgirbat i la llibreta vellaComentaris

Deixa la teva opinió