32a edició de La Setmana del Llibre en Català

3 Setembre 2014
0

slc_2014_logo530Enguany es celebra la 32a edició de la Setmana del Llibre en Català que obrirà les seves portes aquest Divendres 5 de Setembre a les 17h i fins les 21h. Des del dissabte 6 fins al 13 La Setmana estarà oberta matí i tarda de 10:30 a 21h, i el darrer dia, Diumenge 14 només fins les 15h. Durant aquests deu dies a l’esplanada de la Catedral de Barcelona podreu trobar un total de 105 expositors que corresponen a 85 segells editorials, 17 llibreries, la Institució de les Lletres Catalanes i el Govern Andorrà. També hi trobareu l’iQuiosc.cat, un espai de 100 m2 amb una mostra de més de 300 revistes editades en català.

L’espai estarà organitzat com per carrers, places i avingudes, i en cadascuna de les places podreu trobar un escenari on tindran lloc diferents activitats, com poden ser presentacions, debats, lectures, contacontes i recitals.

Una any més aquesta Setmana pretén ser una mostra del treball editorial fet en català, un espai on donar-se a conèixer al públic general, on poder trobar també l’espai per les llibreries i on tots aquells que hi vagin descobreixin petites joies de la literatura en català.

Una proposta sens dubte engrescadora de la que us convido a tots a participar-hi. Us deixo amb el vincle oficial de la pàgina web de La Setmana per tal que n’obtingueu més informació.



Comentaris

Deixa la teva opinió