El Trompeta recomana… MÉS HISTÒRIES DEL SENYOR COC (III)

2 Gener 2015
0

Avui de nou, us vull acostar més històries del Senyor Coc, aquest simpàtic cocodril que juntament amb els seus amics, són protagonistes d’infinitat d’històries, moltes de les quals ja us he recomanat en aquest bloc. Es tracta de llibres senzills i interactius, amb accions quotidianes del dia a dia d’aquest simpàtic protagonista. Tots els llibres tenen portetes, solapes i pestanyes, i a cada història a la plana del final sempre hi apareix una divertida sorpresa en forma de pop-up. Es caracteritzen per la seva extremada senzillesa, però també pels seus colors vius, pels seus elements desplegable si per les sorpreses a descobrir en cada conte.

QUE TÉ GANA, SENYOR COC?, Jo Lodge, Col·l. Senyor Coc, Editorial Baula (2014) –> Aquesta vegada es tracta d’un conte sobre menjar i sobre la gana que arriba a tenir aquest cocodril de dents llargues i esmolades.

106120_Senyor_Coc_1

PER MOLTS ANYS, SENYOR COC!, Jo Lodge, Col·l. Senyor Coc, Editorial Baula (2014) –> Celebra amb el Senyor Coc el seu aniversari, prepara la festa, obre amb ell els regals i al final bufa les espelmes.

106121_Senyor_Coc_2

 



Comentaris

Deixa la teva opinió