El Trompeta recomana… LA PETITA ORQUESTRA

6 Febrer 2015
0

LA PETITA ORQUESTRA, Cançons populars il·lustrades amb instruments per construir, Agnès i Anna Aran, Il·l. Judit Canela, Música Raimon Fransoy, Editorial Cruïlla –> Aquest és un conte que em va agradar molt quan el vaig veure. No és un conte en sí, ja que no explica una història, de fet, es tracta d’un recull de cançons infantils populars. La gràcia del conte és que el que pretén és acostar la música al món dels infants d’una manera divertida i activa. Cada cançó està acompanyada de:

– Il·lustracions que ajudaran els més petits a comprendre el que canten.
– Instruccions per fabricar-vos els vostres propis instruments per tocar cada cançó.
– Un enllaç per descarregar-vos les cançons i escolar-les tantes vegades com vulgueu.

La veritat és que personalment em va semblar una proposta prou atractiva, original i diferent d’introduir les cançons de sempre. El fet de poder construir un instrument amb cada cançó és també molt atractiu pels nens i fa que es familiaritzin en certa manera amb el món dels instruments musicals.

es151947_146610 bigoti 2746cfc69aef11e39eb41213626370e6_8Comentaris

Deixa la teva opinió