El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ CONTES I EMOCIONS (2)

20 Març 2015
0

De nou avui us porto dos títols més de la col·lecció Contes i emocions de l’Editorial Baula. Uns contes que permeten treballar amb infants ja des de ben petits les seves emocions, pors i frustracions. Intentar tractar-ho amb ells de forma natural i poder compartir amb ells les seves experiències en un món que encara els hi resulta molt confús com és el de les emocions. Són contes amb lletra de pal pensats per a primers lectors, però que també inclouen una solapa on hi podreu trobar el relat desenvolupat per tal que adults i infants puguin compartir el conte. També acompanyen al conte tota una sèrie de consells que permetran treballar de manera més senzilla l’emoció que apareix en el títol en qüestió.

EN JOAN TÉ VERGONYA, Andreu Martín, Consells Rosa Maria Roca, Il·l. Cristina Picazo, Col·l. Contes i Emocions, Editorial Baula

106254_emocions_vergony

LA MARIA S’ENFADA, Andreu Martín, Consells Rosa Maria Roca, Il·l. Cristina Picazo, Col·l. Contes i Emocions, Editorial Baula

106255_emocions_enfada

EN LLUC ESTÀ TRIST, Andreu Martín, Consells Rosa Maria Roca, Il·l. Cristina Picazo, Col·l. Contes i Emocions, Editorial Baula (març 2015)

107162_trist

LA JANA ESTÀ ALEGRE, Andreu Martín, Consells Rosa Maria Roca, Il·l. Cristina Picazo, Col·l. Contes i Emocions, Editorial Baula (març 2015)

107163_ALEGRE



Comentaris

Deixa la teva opinió