El Trompeta recomana…DOS HEROIS SÓN MASSA

11 Agost 2007
0

Hola de nou! Avui us porto un conte que ja fa temps vaig veure per primera vegada i que m'agradaria recomanar.

DOS HEROIS SÓN MASSA, David Cali i Miquel Tanco, Editorial Claret Kids (2006) –> Aquesta és la història d'un súper-heroi del carrer Ortiga, és el més ràpid, atent, popular, simpàtic… Ajuda a tota la gent del barri. Però un bon dia apareix un altre heroï, podran arribar a conviure ajudant a tothom en el mateix carrer?

Aquest conte m'agrada molt per diversos motius: una història molt original i divertida, una estructuració adequada de les pàgines i unes il·lustracions divertides i originals. De l'autor de: "Un papa a mida", arriba aquesta història carregada de diversió i originalitat.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió