El Trompeta recomana… CONTES DE POR (II)

30 Octubre 2007
0

Hola a tots i totes! Avui us porto la segona part dels contes de por. La majòria d'aquests són per a nens més grans, però també són macos i originals.

LES CARTES DE L'HORACI I LA SEVA BRUIXA ESTRAFOLÀRIA, Oram Hiawym, Editorial Beascoa (2007) –> L'Horaci és el gat d'una bruixa una mica estranya. Aquest conte està escrit pel gat i ens narra les aventures i desventures que viu amb aquesta estrafolària bruixa. Divertit i simpàtic.

 

EL BRUIXOT, L'HORRIBLE I EL LLIBRE VERMELL DELS ENCANTERIS, Pablo Bernaconi, Editorial Beascoa (2007) –> Aquesta és una de les novetats editorial amb més qualitat que hi ha al mercat. És un conte amb unes il·lustracions originals, captivadores, divertides… màgiques!

MIL ANYS DE CONTES DE TERROR, Editorial Baula (2000) –> Aquest és un llibre molt interessant. En ell trobem moltes històries de por. Totes elles amb una part al principi on se'ns explica a l'edat a que estan destinats, on els podem explicar, quan tardarem en fer-ho i els personatge que hi apareixen. Un llibre pensat per a ser explicat. Contes clàssics, tradicionals, catalans i d'altres més moderns.

 

FRANKENSTEIN, Mary Shelley, Editorial La Galera (2006) –> Aquest conte, al igual que els dos següents forma part d'una col·lecció anomenada Petits Universals. Són contes destinats a nens a partir de 8 anys. Aquesta vegada ens narra la història de la creació d'un monstre, el monstre per excel·lència: Frankenstein.

DRACULA, La Galera (2006) –> El comte Drácula porta el caos, la mort i el terror a la ciutat de Pensilvània. Qui no coneix aquesta història?. Al igual que el anterior i el següent les il·lustracions són d'en Tha, característic pel seu realisme i foscor en els seus dibuixos.

 

EL CAS MISTERIÓS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE, R.L. Stevenson, Editorial La Galera (2007) –> El Dr. Jekyll està molt estrany i es passa moltes hiores tancat en el seu laboratori… Us en cal més?

Aquesta col·lecció ens porta els clàssics per acostar-los als nens i nenes.

 Comentaris

Deixa la teva opinió