Qualsevol pot escriure contes?

8 Desembre 2007
0

Hola a tots i totes!

Últimament, són molts els famosos que es dediquen a escriure contes. Això vol dir que qualsevol pot escriure contes? Potser sí, ara que siguin de qualitat és discutible.

No per això, considero que tots els contes que escriuen els "famosos" hagin de ser dolents, però simplement, a ells els hi publiquen pel seu renom. Crec que hi ha gent molt vàlida que pel fet de no ser ningú, mai podrà publicar el seu propi conte, en canvi, ja qui es posa fer-ho com si fes xurros…

Hi ha contes molt predeterminats, que pensen en el que volen aconseguir (per exemple: que els nens aprenguin a conviure amb d'altres) i acaben oblidant la història que ens porta a quella consecució. És una opinió, i no teniu perquè estar-hi d'acord, però penso que és un tema molt interessant.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió