El Trompeta recomana… CONTES D'ANIMALS DE GRANJA (II)

2 Gener 2008
0

Hola a tots i totes! Avui continuen les recomanacions de contes relacionats amb diferents animals de granja. Avui tenim vaques, oques, gallines i porquets.

NO TODAS LAS VACAS SON IGUALES, Antonio Ventura, Editorial SPR MSH –> Aquest és un conte si més no curiós, amb un format i una edició força particulars; d'una editorial no gaire coneguda, però és diferent. Es tracta d'un conte sobre la diversitat. Al igual que persones, no hi ha dues vaques iguals.

L'OCA RUCA, Petr Horácek, Editorial Joventut (2007) –> L'Oca Ruca estava cansada de ser una oca com la resta, volia ser diferent. Volia grallar com el tucà, nedar com una foca i botar com un cangur. Però quan va intentar rugir com un lleó va aconseguir…

L'AUTÈNTICA HISTÒRIA DELS TRES PORQUETS, Jon Scieszka, Thule Ediciones (2007) –> Aquest és un conte divertit sobre una altra versió d'aquesta fantàstica hitòria. Un llop que va a la garjola i que vque és condennat per la premsa. Els dolents són els tres porquets que van enganyar a un pobre llop que només volia sucre.

Molt divertit i amb unes il·lustracions maques.

LES DEU GALLINES, Sylvia Dupuis, Editorial Baula (2006) –> Un conte per aprendre els nombres i el colors. Deu gallines, cadascuna d'elles completament diferent de l'altra. Deu gallines que intenten buscar el millor lloc per pondre els seus ous. Mitjançant rodolins, l’autora descriu on, quan i quina gallina pon l’ou per poder identificar-la a la il· lustració. Un conte bonic per als més petits amb format apaisat i tapes i pàgines interiors dures.

 

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió