ElTrompeta recomana… CONTES DE LLOPS

4 Gener 2008
0

Hola a tots i totes! Avui us porto contes dels principals antagonistes en els contes clàssics i populars de tota la vida. Contes de llops. Llops que en el fons no són tan ferotges com pot semblar en un principi, o potser sí?

EL QUE EL LLOP LI EXPLICA A LA LLUNA, Lucia Scuderi, Editorial Joventut (2003) –> El llop es desperta amb una gana terrible, gana de llop, i es menja una gallina, una ovella, un porc… però aleshores els animals comencen a fer una garna festassa a la panxa del llop i no el deixen dormir. om acabarà la festa? Perquè el llop plora sota la lluna? Ho sabrem al final de la història.

Unes il·lustracions coloristes i originals acompanyen el relat d'aquesta història.

L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR, Steve Smallman, Editorial Beascoa (2007) –> Quan el llop rep a casa la visita d'una bonica ovella, comença a pensar en preparar un bon estofat per coure-la, però els plans del llop cambiaran quan l'ovella li demostri que l'única cosa que vol és ser amiga seva.

SÓC EL MÉS BEN PLANTAT, Mario ramos, Editorial Corimbo (2007) –> El llop s'aixeca un bon matí sentint-se el més guapo i ben plantat de tots. Tan és així que decideix posar-se les seves millors robes i sortir a passejar perquè tothom el vegi. Es troba amb la Caputxeta Vermella, els Tres Porquets, Els set nans, La Blancaneu… i un petit dac. Un relat molt divertit que ens recorda la importància d'aprendre a ser humils.

Un conte amb magnífiques il·lustracions del que us puc aportar els dibuixos previs amb blanc i negre i el procés de creació del personatge.

EL GRAN LLIBRE DEL LLOP FEROTGE, Editorial Joventut (2005) –> Atractiu i cruel, temut i temible, però també commovedor i divertit; el llop ha arrencat crits, plors i somriures als més petits. és per això que aquest llibre recull 12 històries on el llop és l'autèntic protagonista, o en molts casos antagonista.

Fins aviat! 



Comentaris

Deixa la teva opinió