Jugant amb … PLAYMOBIL, un clàssic

27 Juliol 2008
0

Hola a tots i totes!

Avui inicio una nova secció en el meu Bloc per portar-vos juguines didàctiques, curioses, originals, foranes… però totes elles amb un objectiu comú que els nens gaudeixin del joc com a part de la seva vida quotidiana.

Avui us porto algunes coses dels clàssics Playmobil. Qui no hi ha jugat alguna vegada?

Com a curiositat us presento una col·lecció que rep el títol de "Contes de fades", i com és evident, tots coneixeu la meva passió pels clàssics, i em sembla brillant poder jugar al conte de la Ventafocs, la Blancaneus o Hansel i Gretel. Així cada nen i cada nena pot construir el seu propi conte. No només hi trobem els personatges, sinó que a la vegada també hi podem trobar el decorat en el que s'emmarca l'acció.

També de Playmobil cal destacar la seva col·lecció "Playmobil 1-2-3". Destinats a nens d'aquestes edats. Aptes per a infants a partir de 18 mesos, ens porten uns playmobils més senzills, sense peces petites i una autèntica delicia. Animals de granja, del zoo, el circ o tota mena de transports estan disponibles en aquesta col·lecció. Un detall maco a regalar.

Espero que us hagin agradat tant com a mi.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió