EL PETIT LICEU

19 Octubre 2008
0

Hola a tots i totes! L'altre dia per la ràdio, l'amic Oriol del Batakada em va parlar de les propostes que ofereix els Liceu per als infants.

No en sabia res, així que he investigat, es tracta de les propostes ofertes pel "Petit Liceu". En què consisteix? En agafar contes o obres de música clàssica i interpretar-les per a nens amb l'objectiu d'acostar aquest tipus de múisica als infants, així com acostar-los també a espais en els que no estan acostumats a viure la música.

Entrant a la seva web he trobat la programació que fan per al proper curs que tot just ara fa un mes que va començar. Les obres triades són:

– Cantant amb el Cor
– La Ventafocs
– Els músics de Bremen
– El retablo de Maese Pedro
– La petita Flauta Màgica
– Pere i el llop
– El Superbarber de Sevilla
– La primera cançó
– Allegro Vivace

Però més interessant encara m'ha semblat la complerta informació que ofereix la web en relació a cadascuna de les obres, inclou:

 Presentació 
 Fitxa artística 
 Recull fotogràfic 
 Guia didàctica 
 Durada 
 Dates i preus 
 Venda on-line

Molt interessant sobretot la guia didàctica, les fotografies i la durada. A la vegada en la guia didàctica, inclou la guia per a infants i la guia per a mestres.

Cal dir que aquest tipus d'espectacles, tot i que pugui semblar que están destinats a les escoles, també són d'àmbit familiar i que hi poden assistir pares i fills plegats.

També m'ha semblat molt interessant la Guia per edats que ofereixen, fent una classificació d'obres destinades per a nens de a partir de 2 anys.

Pel que fa als espais, les representacions es duen a terme en algunes sales del Liceu i també a l'Auditori de Cornellà. El preu: 11 euros per persona.

Per acabar us deixo amb unes quantes imatges dels seus espectacles, el que em fa més gràcia? Els músics de Bremen

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió