Jugant a… THE LITTLE EXPERIENCE

25 Juliol 2009
0

Avui us porto unes joguines que no són ben bé així, de fet es tracta de “packs” o “kits” de material que permeten als infants construir les seves pròpies joguines, ja sigui pintant-les, enganxant-les, cosint-les… Es tracta de The Little experience

De fet podem distingir diferents tipus de packs en funció de l’activitat que han de realitzar els nens: crea, cus, retalla i construeix.

Es tracta d’un projecte que neix amb la il·lusió de proporcionar als infants eines per crear les joguines que smepre han volgut tenir.

La veritat és que algun d’aquests “packs” són bonics i presenta com a resultat una joguina interessant, suposo que amb aquiest tipus de coses els nens aprenen a apreciar el procés de creació i construcció de totes les joguines que tenen a casa seva.

No us distrec més i us deixo amb algunes imatges.Comentaris

Deixa la teva opinió