Jugant a… TAKE-G TOY'S

26 Desembre 2009
0

L’Stel·la del Bloc El Petit Tresor m’ha recomanat una marca de joguines japoneses de fusta que m’ha entusismat: Take-g Toy’s. Es tracta de joguines fetes amb fusta natural, tractada amb una cura excel·lent i amb el color natural que ens ofereix aquest material, i és que no hi ha cap joguina pintada. Cada fusta és escollida especialment per a cada joguina amb la mida i el color adient perquè s’adeqüi a les necessitats de la joguina en la que es convertirà a posterior.

Es tracta de joguines destinades a infants de diferents edats, i algunes també poden ser utilitzades a posteriori com a elements decoratius, reconvertint-se en gerros o portallapisos, perquè és una joguina d’aquelles que mai es poden llençar a les escombraries.

Espero que us hagin fascinat i agradat tan com a mi, entreu a la seva web i tafanegeu, tot i que no entengueu el que hi posa, i sinó, com sempre us deixo una petita mostra a continuació:Comentaris

Deixa la teva opinió