BUILD A BEAR

26 Octubre 2010
0

Passejant pel carrer Princess Street d’Edinburgh vaig descobrir una cadena de botigues sorprenent, Build a Bear. Es tracta d’una companyia americana, que ha obert franquícies arreu del món, així que no us estranyeu que ben aviat en tinguem alguna d’aquestes botigues per aquí.

Però què tenen d’especial que m’han cridat tan l’atenció? Doncs bé, com el propi nom de la botiga diu, es tracta de construir el teu propi osset de peluix a partir del no res. Tries el model, el farcit, com el vesteixes… absolutament tot.

Per poder-lo fer hi ha una sèrie de passes que cal seguir:

– Tria’m

– Escolta’m: per si li vols posar música o alguna mena de so.

– Cosir

– Omple’m: pots triar el seu farcit.

– Vesteix-me

– Pose’m nom

– Emporte-te’m a casa

I és que el nivell de personalització d’aquests ossets arriba a punts impensables, pots triar-ho tot pel teu osset: color, forma, mida, roba sabates, decoració, interior… No només hi ha ossets, també hi ha altres models de peluixos, però en definitiva, són genials!

L’última pensada d’aquestes botigues és la seva darrera col·lecció: Star Wars, on pots vestir el teu osset de Princesa Leia, Luke Skywalker o Obi Wan Kenobi. En definitiva, una bogeria de botiga de la que t’emportaries realment tot!Comentaris

Deixa la teva opinió