EARLY LEARNING CENTRE

27 Octubre 2010
0

Early Learning Centre és una línia de botigues de joguines que es poden trobar al Regne Unit i que es caracteritzen per oferir joguines de marques educatives i didàctiques, a la vegada que tenen una línia pròpia de productes de la seva marca.

Són botigues que tenen com objectiu ajudar a les mares i pares a facilitar bons elements per tal d’aconseguir que els seus infants creixin i desenvolupin totes les seves capacitats. A la vegada que els ajuda a explorar la seva imaginació i creativitat.

Són joguines segures, a la vegada que disposen d’un línia de joguines creades a partir de productes reciclats.

Les botigues, són una espècie de Didacmanía o Eurekakids, però del Regne Unit, en podeu trobar varies. Jo la que vaig conèixer es troba a:

EARLY LEARNING CENTRE

Centre Comercial St. James 61, Edinburgh.

Una molt interessant botiga amb productes que encara ho són més.Comentaris

Deixa la teva opinió