Jugant a… JELLYCAT

27 Novembre 2010
0

Jellycat és una marca de joguines nascuda i establerta a Londres el 1999, i s’ha convertit en una de les principals empreses en el món del peluix. Són peluixos diferents, moderns, i no pensats única i exclusivament per a nens, sinó que també poden estar plantejats com a elements decoratius. Es caracteritzen per tenir un disseny cridaner, original i colorista, són suaus i gracioses, a la vegada que estan fetes amb materials d’allò més segurs.

Dins dels seus productes podem trobar dues línies clarament diferenciades: jellycat (amb més de 180 models de peluixos diferents) i jellykitten (una línia per a nens més petits pensada per a infants des dels 6 mesos fins als 4 anys).

Dins de la línia Jellykitten podem trobar diferents col·leccions, una d’elles inclou llibres tovets, bosses, sonalls, i difernets peluixos fets amb difernets materials, textures i colors.

Us deixo amb algunes imatges dels sues productes i ja veureu com són d’allò més bonics.Comentaris

Deixa la teva opinió