Explica'm… RONDAIES DE MENORCA

25 Setembre 2011
0

RONDAIES DE MENORCA, Andreu Ferrer, Edicion Nura –> Avui us porto un petit i menut llibre de recopilacions de Rondalles menorquines. No es tracta d’un llibre per nens, però sí que recull algunes de les més importants rondalles menorquines de la mà del folklorista Andreu Ferrer. Andreu Ferrer va nèixer a Mallorca però va exercir com a mestre a Menorca, a la zona des Migjorn Gran, allà va ser on va poder recopilar durant els 9 anys que hi va viure les històries que podem trobar en aquest llibre. Històries com:

– En Ciuronet

– Sa Paparreta

– Es vei d’es doblers

– Es set bandolers

– S’animalet verd

– Mestre Gelabert

– Sa criada trapassera

– Es bibiloti

– En Pere de sa maça

– Es tres germans

– Sa jove de penya mabreComentaris

Deixa la teva opinió