Jugant a… LUNDBY

14 Abril 2012
0

Avui us porto una marca de joguines  molt especial, Lundby. De fet no és ben bé una marca de joguines, sinó que es tracta més aviat d’una marca de cases de nines. És a dir, una marca de cases de nines i mobiliari per aquestes. És una marca sueca que importa a diversos països europeus i que crec que si us agraden les castes de nines, us fascinarà tan com a mi. Una marca que pertany a una companyia de joguines més grans, Micki, i que sens dubte s’ha fet un lloc molt important en el fantàstic món de les cases de nines.

Aquesta marca té tres models de cases i mobiliari d’acord amb cadascuna d’elles. Tenim la casa Smaland i tot el seu mobiliari, la Stockholm i la Gotland. Cadascuna d’elles té la seva pròpia personalitat i colors definits, però el més curiós de tot plegat és que no es tracta de les típiques clàssiques cases de nines, el mobiliari és tan modern que sembla que els propis dissenyadors de mobles de l’Ikea els hagin dissenyat, i és que de fet, compten entre les seves files amb dissenyadors suecs de prestigi, i ja se sap, els suecs en saben de fer mobles de disseny.

Us deixo les imatges de les cases, estan ordenades, primer veureu la casa Gotland i tot el seu mobiliari, després l’Stockholm i la darrera la Smaland.

 



Comentaris

Deixa la teva opinió