Any Pilarín Bayés 2011-2012

15 Abril 2012
0

Aquest curs o any ha estat escollit com a Any Pilarín Bayés a Catalunya, un any per commemorar l’extensa obra de sens dubte una de les nostres il·lustradores més nostrades. Personatge entranyable, captivador i dolç, una dona intel·ligent i molt i molt productiva, i és que té tants i tants contes a les seves esquenes…

Doncs bé, per commemorar un any tan important el Palau Robert organitza a partir del 19 d’Abril una exposició dedicada a la il·lustardora, una exposició que està oberta a les escoles per tal de que la puguin visitar tan d’Infantil, Primària i Secundària.

Durant aquest any també es recolliran rondalles il·lustrades per alumnat de les diferents escoles que hi vulguin participar inspirades en tres de les Rondalles més populars que ha il·lustrat la Pilarín Bayés: La Flor del Penical, El Trobador i el terrissaire i Sant Pere i el dimoni. Una activitat molt interessant que convido a totes les escoles a participar-hi.

Si voleu que el vostre centre pugui visitar l’exposició de la Pilarín, podeu contactar amb el telèfon 670 036 081 per programar les visites. Més informació a la web.

 



Comentaris

Deixa la teva opinió