Jugant a… NATTOU

5 Maig 2012
0

Nattou és una marca de joguines belgues pensada única i exclusivament pels nadons, són joguines toves, divertides, suaus i de descoberta que permeten créixer amb l’infant i volen formar part del seu món. Són joguines que es poden rentar a la rentadora, joguines per aprendre, dormir, abraçar, jugar i gaudir. Es tracta de tovets de tota mena: peluixos, sonalls, doudous, mantes de jocs, mòbils, ninots musicals, i també tenen un ampli assortiment en roba de llit, pitets i complements pels nadons.

Nattou divideix els seus productes en diverses col·leccions, cada col·lecció està protagonitzada per diferents animals de peluix, i cada col·lecció té unes tonalitats diferents. Així per exemple els Funny Famrers són peluixos d’animals de granja amb colors molt vius i intensos, i en canvi els Bubbles són colors molt més suaus. De cada col·lecció tenen més o menys els productes que us he explicat, i cada col·lecció té el seu encant particular.

Uns productes molt i molt bonics, que tenen com a garantia una marca de qualitat al darrera. Us deixo amb les imatges d’alguns dels seus productes, sé que en són moltes, però realment tenen tants productes i em van agradar tants que em va ser força complicat escollir.



Comentaris

Deixa la teva opinió