Jugant a… GLOBAL AFFAIRS

23 Juny 2012
0

Si la setmana passada us portava una marca de productes holandesa, aquesta setmana us en porto una altra, i no precisament perquè siguin marques que hi vaig descobrir allà, de fet les he descobert per les nostres contrades. L’any 1999 Annette Bog Klein va decidir fer de la seva passió per viatjar, la seva feina, i és que es va decidir a importar a Holanda productes dels seus viatges a la Índia i la Xina, productes i complements per la llar i joguines per als nens. En aquests viatges es va enamorar dels colors brillants de tots aquests productes i l’ús de teixits tradicionals, i va ser així com va decidir crear la seva pròpia marca de productes: Global Affairs.

Global Affairs neix al cor d’Amsterdam i des d’allà fabriquen elements decoratius per l’habitació, pitets, joguines per als nadons, objectes de fusta, elements decoratius per a festes i per a diferents èpoques de l’any, bosses i tota una sèrie de productes per la llar.

Evidentment de tot plegat, el que em va cridar més l’atenció varen ser les seves joguines, algunes fetes de ganxet, altres amb teixits de colors molt vius i divertits, titelles, i tot plegat fet amb robes i fils naturals seguint les premisses dels productes indis i xinesos que van servir d’inspiració per aquesta marca.

Us deixo amb les joguines que més em van agradar, ja veureu com són fantàstiques.Comentaris

Deixa la teva opinió