Jugant a… GLODOS

11 Agost 2012
0

Glodos és una jove i moderna empresa de Barcelona creada per en Marc i en Sergi amb la intenció de reformular productes i inventar-ne de nous, en qualsevol àmbit.

Dissenys funcionals, caràcter mediterrani, tot plegat ho aporten als seus productes, de moment en tenen dos i els dos estan destinats al joc infantil, es tracta de Flap i Bit.

Flap és un caminador modern i innovador que pretén ajudar a l’infant a realitzar les seves primeres passes, Flap és el resultat d’una estudiada ergonomia i usabilitat combinat amb un disseny futurista, acurat i colorista. És un caminador estable, que evita caigudes en els infants degut a la seva estudiada estabilitat, divertit i segur, i a més té una cistella per a portar totes les joguines que l’infant vulgui transportar.

Bit és el primer i més conegut producte de Glodos, exportat arreu del món, és la joguina definitiva per ajudar als infants a introduir-se en el món de les dues rodes, permet als infants desplaçar-se sols, i desenvolupar el sentit de l’equilibri de manera segura. Línies nétes, volums suaus, elegància i bellesa. Les seves dues rodes són dissenyades expressament per garantir l’estabilitat en els infants. El manillar és innovador i està integrat al propi xassís, i està pensat per fomentar una bona postura a l’hora de muntar-hi. El seu xassís de fusta corbada s’adapta perfectament al contorn dels infants sense produir-los cap sensació d’incomoditat.



Comentaris

Deixa la teva opinió