El Trompeta visita "El meu llibre de capçalera"

17 Setembre 2012
0

A meitats de juny us vaig parlar d’una interessant exposició que tindria lloc a Abracadabra Llibres, i que estaria exposada fins a finals de Setembre, es tracta de “El meu llibre de capçalera“, i tot i que he tardat força en anar-la a veure, per fi, he tingut una estoneta per anar-la a visitar. L’exposició m’ha semblat prou interessant, i com ja us vaig dir el seu dia, es tractava de que cada il·lustrador agafés el seu llibre de capçalera, el seu llibre preferit i il·lustrés una sola de les seves imatges, i el resultat de tot plegat ha estat si més no, interessant.

I com hi he pogut estar, us deixo les fotos que vaig poder fer a l’exposició, que tot i no ser d’una gran qualitat, les vam fer el millor que vam poder amb el mòbil. Si la voleu veure vosaltres mateixos, encara hi sou a temps, ja que hi serà fins a finals de mes.Comentaris

Deixa la teva opinió