Jugant a… INGELA

23 Febrer 2013
0

Aquesta mateixa setmana, fa un parell de dies, us portava la il·lustradora Ingela P. Arrhenuis i els seus àlbums i contes il·lustrats. El que us vaig amagar però, és que a part d’il·lustradora és també dissenyadora, i té tota una línia de productes amb les seves il·lustracions. Les seves joguines les vaig descobrir a la botiga nòrdica a Barcelona Nordicthink . I buscant a la seva web vaig trbar tota una sèrie de productes, des de packagings d’una marca de tè,  xocolata,  iogurts o llet, fins als estampats i dibuixos de bodies i roba per nadó. Passant per plats de plàstic, vinils per a les parets i adhesius, i fins i tot el disseny per a un calendari d’advent.

bottle2 chokladkalender chokobak ka1 kappahl3 plates6 stickers

Però el que us vull destacar d’aquesta il·lustradora són les seves joguines. Es tracta de productes amb un estil, retro, vintage, un estil que sembla antic però actualitzat, colorista i modern. Les joguines més significatives que en podem trobar són una espècie de de matriuskes russes però amb famílies de personatges i d’animals diferents; també memoris, trencaclosques, i uns peculiars trencaclosques en dos dimensions. A la vegada també ha fet els dissenys per una línia de peluixos japonesos.

nestingdolls3 nestingdolls2 dsc_1553 dsc_1552 21011 11211 memory11 memory memory31 forpackning animal2 animal5 animal6 skarmavbild-2010-06-09-kl-194650 my-four-animals skarmavbild-2010-01-20-kl-145639Comentaris

Deixa la teva opinió