Exposició… 50 ANYS I TAN JOVES

29 Setembre 2013
0

Sota el nom d’aquesta exposició s’amaga el 50è aniversari de l’Editorial La Galera, una editorial que enguany fa 50 anys i que ha dedicat tota la seva trajectòria a l’univers de la literatura infantil. 50 anys fent contes per a infants, 50 anys fent contes en català, 50 anys educant als catalans que som avui dia, 50 anys oferint propostes pedagògiques innovadores i obertes. L’editorial és la segona en importància de tot Catalunya i un referent en tot el país. Aquest dijous 3 d’Octubre i fins al 7 de Gener de 2014, a la Biblioteca Jaume Fuster (plaça Lesseps 20-22) s’inaugura una exposició sobre la trajectòria de l’editorial, els seus títols més destacats, la seva història…

Una editorial en català que va néixer l’any 1963, va ser sens dubte una editorial de valents, de gent que anava a contracorrent en un moment gris de la nostra història, i tirar endavant un projecte com el seu i fer-ho durant 50 anys és sens dubte meritori. És per això que considero que tots els actes que es puguin fer per conèixer la història de l’editorial, homenatjar-la i parlar d’ells seran pocs en comparació a tot allò que han fet per l’educació dels nostres nens, de nosaltres mateixos, de tants i tantes catalanes.

Jo de ben segur que quan tingui una estona m’escaparé per descobrir aquesta exposició, i us convido a tots a que hi aneu.

expo_galeraComentaris

Deixa la teva opinió