Els racons de… VIA DEL LAVATORE 1a

21 Maig 2014
0

Sí sé que el títol de l’article és una mica estrany, sé que el que us he posat no és cap nom de cap botiga. Però és que realment la botiga de la que us vull parlar avui no té nom, el que sí que us puc dir és que la podeu trobar a Via del Lavatore 1a, i que està molt a prop de la mítica Fontana di Trevi. Potser no és una botiga pròpiament que puguem considerar un racó Trompeta, potser és més aviat turística, però és que es tracta d’una botiga dedicada única i exclusivament a vendre Pinotxos i productes relacionats amb aquest mític personatge de conte. El més famós titella de tots els temps és sens dubte italià, i els italians estan ben orgullosos de demostrar-ho una vegada i una altra venen-te Pinotxos de totes les mides, colors i formats.

La botiga en qüestió es dedica bàsicament a això, a vendre Pinotxos artesanals (si més no ho semblen) de totes les mides, posicions, etc. La botiga em va semblar encantadora, petiteta però bonica, i és per això que us convido, si alguna vegada us acosteu per Roma que hi feu un cop d’ull.

P4130620 P4130619 P4130607Comentaris

Deixa la teva opinió