Els racons de… HELDEN & BOEVEN KINDERBOEKEN

11 Novembre 2010
0

Helden & Boeven Kinderboeken és una de les meves frustracions a Amsterdam, i és que la tenia apuntada a la meva llibreta de viatge com un lloc de parada obligatòria per visitar, però quedava força apartada de la part més cèntrica d’Amsterdam, i ens va costar una mica arribar-hi, i amb els horaris europeus (als que no estem acostumats), quan per fi la vam trobar, estava ja tancada. Així que imagineu-vos la cara que se’m va quedar, i ja no ens quedaven dies a la ciutat per tornar-hi.

De totes maneres vaig estar tafanejant molt per les finestres i aparadors, i el que vaig poder veure em va encantar, és una llibreria que és com una casa de nines, tot col·locat de manera precisa i ordenada, amb un espai bonic i tots els llibres separats per edats i formats.

La traducció d’aquesta llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil és Heroïs i dolents, i és amb aquest títol que encara crida més l’atenció si és possible.

Tenen llibres per a infants des dels 0 fins als 100 anys! I d’un munt de temàtiques diferents, des de la famosa Nijntje (Miffy) de Dick Bruna a la Kikker, la granoteta holandesa més famosa del món, passant per llibres de cartró, per aprendre a llegir… en fi.

També disposen d’algunes joguines de fusta, joguines fetes a mà, i joguines del comerç just, sonalls, i targetes i felicitacions. Una mica de tot, però on el paper fonamental rau en els contes d’ara i sempre.

De debò, si teniu l’oportunitat d’anar-hi, no us ho penseu que no us passi com a mi. Us deixo amb la informació i horaris, algunes fotografies, i ja ho sabeu, si en voleu saber una mica més, no dubteu en entrar a la seva web.

Helden & Boeven Kinderboeken
Bosboom Toussaintstraat 27
1054 AM Amsterdam
Telèfon: 020 4274407

Horaris

Dilluns 13.00-18.00
De dimarts a divendres 10.00-18.00
Dissabte 10.00-17.00Comentaris

Deixa la teva opinió