Conte va! Va de contes

29 Novembre 2012
0

Avui us vull parlar d’una iniciativa molt interessant que s’està portant a terme a Vilanova i la Geltrú, i és que fa poc s’ha creat l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcia, amb l’objectiu de promoure la literatura infantil a la zona, és per això que s’està treballant en diversos actes, un d’ells es tracta d’un concurs de contes per als nens i nenes de la zona, es tracta del Conte va! Va de contes. Us en deixo el cartell, però si en voleu veure les bases, només cal que cliqueu en aquest link.

A més s’està preparant una fira de contes i moltes més activitats que es duran a terme el 11 de Maig de 2013 i de les que espero poder-vos portar més detalls d’aquí uns mesos.

Espero que us hagi resultat interessant.Comentaris

Deixa la teva opinió