Els racons de… DE KINDERBOEKWINKEL

3 Novembre 2010
0

De Kinderboekwinkel són unes llibreries que podem trobar a Amsterdam i que us enamoraran. Es tracta de llibreries especialitzades en literatura infantil i juvenil, i que són boniques, acollidores i recullen molt bon material. La primera va néixer l’any 1975 amb un objectiu molt clar, poder oferir a la literatura infantil i juvenil l’espai que es mereixien. És per això que entre les seves estanteries disposen d’uns 7000 títols diferents, tots supervisats per treballadors i experts en literatura infantil, que es reuneixen setmanalment per decidir quins títols dels publicats recentment posen a la venda. És la feina ben feta des de fa 35 anys que ha fet que aquesta primera botiga creixi i obri una altra en el mateix Amsterdam, a més d’expandir les seves fronteres i ser presents a diferents punts d’Holanda.

Els contes estan ben organitzats i dividits en funció de les edats a les que van destinats, el tipus de format…

De Kinderboekwinkel n’hi ha dos a la ciutat d’Amsterdam i jo vaig tenir la gran sort de poder-les visitar les dues, i en una d’elles vaig comprar un munt de coses per a mi i per uns amics molt menuts i rebonics.

La De Kinderboekwinkel 1, la primera, està situada a Rozengracht 34, una mica més amagada que la 2, molt a prop de Prinsengracht. En canvi De Kinderboekwinkel 2 la podem trobar una mica més al rovell de l’ou, si més no, a mi em va resultar més fàcil trobar-la, està a Nieuwezijds Voorburgwal 344. Però anècdotes a mpart, són de les llibreries especialitzades més importants de la ciutat i amb més fama. A part que l’edició dels llibres i contes amb holandés és molt acurada, i això fa que els productes que ofereixen siguin de moltíssima qualitat.

Si us ho voleu acostar, ja sabeu, us deixo l’adreça exacta, horaris i alguna fotografia, i per saber-ne més no dubteu en entrar a la seva web.

De Kinderboekwinkel
Rozengracht 34
1016 NC Amsterdam

Horaris

Dilluns 13:00-18:00
Dimarts a divendres de 10:00-18:00
Dissabte 10:00-17:00

De Kinderboekwinkel 2
N.Z. Voorburgwal 344
020-6227741

Horaris

Dilluns tancat
Dimarts a divendres de 10:00-18:00
Dissabte 10:00-17:00Comentaris

Deixa la teva opinió