Balanç d'aquest 2010 que s'acaba

31 Desembre 2010
0

Per fi tinc una estoneta per seure i pensar en tot el que ha suposat aquest any pel Trompeta. Cada dia em sento més orgullosa d’estar darrera d’un projecte com aquest, perquè aquest bloc és part de la meva vida quotidiana, m’ajuda a afrontar el dia a dia amb un somriure, fa que aprengui coses noves, conegui mil contes, un munt d’il·lustradors, fa que continuï creient en el món dels nens en un món de bojos on tot sembla perdre el sentit dia rere dia.

Estic feliç per poder acabar un any més amb el Trompeta, aquest any hem descobert els orígens d’un munt d’històries fascinants, hem entrevistat a un munt d’il·lustradors, hem recomanat molts contes que ens enamoren… I és que el Trompeta i jo estem molt contents de poder haver complert un any més, i ja en són 4 i tres mesos…

Un bloc que va començar com les reflexions d’una mestre d’infantil en el seu primer any i ara, no sé ben bé com ni quan s’ha fet molt gran, i molt gros, i ja té un munt d’experiències a les seves esquenes, fins i tot va rebre un Premi Faristol, que ha passat a engreixar la preciosa paret de Trompetes. I és que no us ho creureu, però la paret de davant de l’ordenador on es fa el Trompeta està plena gairebé fins dalt del Trompetes que els il·lustradors m’han volgut regalar (un dia us l’ensenyaré).

Ara estic aquí asseguda i el meu xicot m’està dient les estadístiques del Trompeta d’aquest any, i jo que no les miro mai, m’he emocionat al veure tot el que hem crescut. Us en dic algunes dades perquè us feu una idea de tot el que m’heu ajudat a créixer:

Hem crescut més d’un 70% en visites, gairebé un 60% en pàgines vistes, més de 200 visites diàries (447 el dia de més èxit del Trompeta), el millor mes el de Novembre amb unes 8000 visites… Jo no en sóc gaire conscient de tot plegat, ni de si realment el meu Bloc serveix de referència per algú, però jo sóc feliç perquè em fa créixer com a mestra i com a persona.

També m’he quedat glaçada quan recomptant els articles que he escrit des del dia que va néixer el Trompeta, m’han sortit 1125! 339 articles aquest darrer any i 39 aquest mes… En fi, jo no creia amb això dels blocs ni entenia ben bé a qui podien interessar les meves reflexions, els contes, i tot plegat… però potser sí que ha servit d’alguna cosa, i és que em fa feliç que estigueu al meu costat fent-me créixer cada dia.

Per tot plegat, i sobretot per donar-vos les gràcies he escrit aquestes paraules. Només em queda dir-vos una altra vegada mil gràcies i desitjar-vos un molt bon any nou i molts contes!!!!Comentaris

Deixa la teva opinió